fbpx

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable

ARTESANIA DE LA CROQUETA, S.L.

Finalitat

Gestió de la seva consulta/sol·licitud remesa a través de la nostra pàgina web

Legitimació

El seu consentiment expressat per la marcació de la casella de selecció

Destinataris

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets, com s’explica en la informació addicional

INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: ARTESANIA DE LA CROQUETA, S.L.

Dir. Postal: Grècia, s/n nau B-14 Pol. Ind. Constantí – 43120 CONSTANTÍ (Tarragona)

Telèfon: 977 525 651

Correu electrònic: info@artesaniadelacroqueta.com

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

En ARTESANIA DE LA CROQUETA, S.L. tractem la informació que ens faciliten els nostres usuaris per a atendre les seves consultes i comentaris, així com en el seu cas mantenir el contacte per a informar-lo sobre els nostres productes/serveis.

Per quant temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran en tot cas mentre existeixi una relació comercial, i durant el termini màxim establert en Normativa aplicable a partir de la fi d’aquesta.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades és la prestació del seu consentiment a través de la marcació de la casella de selecció que Vostè podrà revocar en qualsevol moment.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No es comunicaran les seves dades a tercers. No es preveuen transferències a tercers països.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en ARTESANIA DE LA CROQUETA, S.L. estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recollits.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, i en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. ARTESANIA DE LA CROQUETA, S.L. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims i imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Així mateix, en determinades circumstàncies i quan sigui tècnicament possible, els interessats tenen dret al fet que les dades personals es transmetin directament a un altre responsable a sol·licitud seva.

Per a l’exercici d’aquests drets, dirigeixi un escrit a: Grècia, s/n nau B-14 Pol. Ind. Constantí – 43120 CONSTANTÍ (Tarragona) o info@artesaniadelacroqueta.com, acompanyat de còpia del seu DNI.

D’igual manera, pot posar-se en contacte amb l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets.