fbpx

Canelons XXL Tradicionals d’Espinacs, Bacallà i panses

Bossa 8 untats/1kg Pes 130 grs/u. Original i lleuger caneló elaborat amb Bacallà (Gadus Morhua) dessalat a la manera tradicional, espinacs i panses de Corint. Per a amants de la cuina lleugera. Molt baix contingut en sal 1,3g/100g. Un 7% de la seva composició és proteïna.

Canelons XXL Tradicionals de Peix i Marisc

Bossa 8 unitats/1kg Pes 130 grs/u. Elaborat amb exquisit Lluç, Rap, Gamba i Calamar, aquest caneló aporta l’autèntic i intens sabor de mar. Delicat i sorprenent. Molt baix contingut en sal.

Canelons XXL Tradicionals de Galta de vedella i ceps

Bossa 8 unitats/1kg Pes 130 grs/u. Aquest subtil i elegant caneló està elaborat amb sucosa Galta de Vedella i Ceps seleccionats. Per a paladars exigents. Menys d’un 5% de greix.

Canelons XXL de Pollastre de corral amb foie i tòfona

Bossa 6 unitats/1kg Pes 180 grs/u. aprox. Elaborats seguint la recepta tradicional, amb un rostit de pollastre de corral amb foie i tòfones, a més d’oli d’oliva i altres ingredients. Tradicional i exquisit. Alt contingut en proteïna i baixos en sal.

Canelons XXL Tradicionals de Nadal (rostit de carn)

Bossa de 8 unitats/1kg Pes 130 grs/u. Elaborats seguint la recepta tradicional, amb un rostit de carns de Vedella, Porc i Pollastre, a més d’oli d’oliva i altres ingredients. Tradicional i exquisit. Alt contingut en proteïna i baixos en sal.